Nyheter

Ivanti utnämner SEC DATACOM till ny nordisk distributör

Pressmeddelande
Vi har stärkt vår portfölj ytterligare med ”Unified IT”-lösningar från den amerikanska tekniktillverkaren Ivanti. Med detta avtal distribuerar SEC DATACOM nu hela Ivantis produktportfölj.

Delta i Ivanti Interchange Unplugged
SEC DATACOM kommer också att finnas representerade på Ivanti Interchange Unplugged i Köpenhamn den 22 oktober, i Stockholm den 23 oktober och i Oslo den 24 oktober. Läs mer och anmäl dig nedan.

Pressmeddelande

Ivanti och SEC DATACOM inleder nytt nordiskt samarbete

Den amerikanska tekniktillverkaren Ivanti har just utsett SEC DATACOM till ny distributör för deras produkter och lösningar i Norden.

Köpenhamn, 1 oktober 2019 – Ivanti, som under begreppet ”Unified IT” levererar en komplett portfölj av lösningar som med sin överskridande teknik förenklar förvaltning och drift av digitala arbetsplatser och slutpunkter, har utsett SEC DATACOM till ny distributionspartner för Ivanti i Norden.

”Ivanti gläder sig över samarbetet med SEC DATACOM som ny distributionspartner för Ivantis samlade produktportfölj”, säger Pierre Blom, Channel Manager, Ivanti Nordic och fortsätter: ”Ivanti har under de senaste åren investerat för att stärka säljorganisationen som omfattar Danmark, Norge, Finland och Sverige, och med ett växande nätverk av kanalpartners och en ökad efterfrågan på Ivantis Unified IT-lösningar förväntar vi oss att partnerskapet med SEC DATACOM ytterligare accelererar vår expansion i Norden”.

SEC DATACOM är också begeistrade över det nya samarbetet. ”Vi är övertygade om att Ivantis Unified IT-portfölj av lösningar som automatiserar och förenklar driften av slutpunkter (PC, MAC, arbetsstationer, servrar etc.) kommer att stärka SEC DATACOM:s befintliga portfölj ytterligare och komplettera vår centrala distributionsfilosofi att tillhandahålla värdebaserade tjänster till våra många lokala systemintegratörer och MSP-partners i Danmark, Sverige, Norge och Finland”, säger Lars Zinglersen, grundare och VD för SEC DATACOM.

Distributionsavtalet träder i kraft den 1 oktober 2019 och från det datumet distribuerar SEC DATACOM hela Ivantis produktportfölj. SEC DATACOM kommer att finnas representerade på Ivanti Interchange Unplugged i Köpenhamn den 22 oktober, i Stockholm den 23 oktober och i Oslo den 24 oktober.

För ytterligare information
Kurt Svenson, Marketing Director, Ivanti
Telefon: +45 2274 7461
E-mail: Kurt.svenson@ivanti.com

Lasse Skovgaard Tellerup, CSO & CMO, SEC DATACOM A/S
Telefon: +45 4810 8023
E-mail: lasset@secdatacom.dk

Ivanti Interchange Nordics

Delta i Ivantis årliga Interchange-konferens som riktar sig till både partners och slutkunder.

På Interchange hittar du bland annat specifika exempel på hur du kan effektivisera driften av slutpunkter med hjälp av automatisering.

SEC DATACOM kommer naturligtvis också att finnas representerade på Ivanti Interchange Unplugged i Köpenhamn, Stockholm och Oslo.

>>> Se hela dagordningen och anmäl dig via länken nedan.