Nyheter

Vi har lanserat vår webbshop!

04 april 2020. Äntligen har vi lanserat vår webbshop, eller som vi kallar den eShop - den enkla vägen till ditt nästa IT-inköp. Här får ni som partner tillgång till vårt breda sortiment av IT-produkter med anpassat utbud och erbjudanden för just er verksamhet. Läs mer och beställ ett login nedan.

Kortar vägen till ditt nästa IT-inköp

Efterfrågan på en webbshop har varit stor bland våra kunder och vi är glada att äntligen kunna glänta på dörren till vår nylanserade eShop – den enkla vägen till ditt nästa IT-inköp. Vi är säkra på att detta kommer att underlätta vardagen för många av våra återförsäljare med möjlighet att snabbt ta del av priser och lagerstatus på produkter från nästan alla våra leverantörer.

Ni som är återförsäljare kan beställa ett login redan idag. Förbättringar av funktioner och innehåll sker löpande och vi tar därför tacksamt emot era upplevelser och synpunkter.

Beställ login

Beställ ett login för att få tillgång till vår eShop. Det enda som krävs är att ni är registrerade som återförsäljare till SEC DATACOM.

Är ni inte återförsäljare än? Inga problem. Registrera er ansökan via knappen nedan.

Har du frågor?

Undrar du över hur ni kan använda vår eShop eller behöver hjälp med en beställning? Ta kontakt med oss så hjälper vi dig.

Vi tar också tacksamt emot era upplevelser av funktioner och innehåll. Vi befinner oss fortfarande i lanseringsfasen och räknar därför med att göra mindre justeringar allt eftersom. Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort, eller hör av dig direkt på:

Telefon: +46 8 1244 10 50
E-mailsales@secdatacom.se