Nyheter, Unified Communications

Videobar för Microsoft Teams-baserade möteslokaler

Med Yealink A20 får du en ”allt i ett”-videobar för Microsoft Teams videomöten – en given lösning för mindre möteslokaler.

Lätt att använda och fantastiska specifikationer!

Yealink A20 har en integrerad Teams-klient, vilket gör den otroligt lättanvänd. Ett klick på Teams kända gränssnitt, så är videomötet igång. Se de många funktionerna i A20 nedan. 

 

Det är tekniken bakom som säkerställer virtuella möten av hög kvalitet
Trots att Yealink A20 är en kompakt videobalk så är den fullspäckad med fantastiska funktioner och möter höga specifikationer för att säkerställa att virtuella möten kan genomföras med hög kvalitet runt mötesbordet.

Samarbete via video är inget hinder
Operativsystemet för A20 är baserat på Android 9.0 och med integrerad Microsoft Teams- eller Zoom-klient används alla funktioner enkelt via CTP18 pekskärm (tillbehör) eller med fjärrkontrollen. Samtidigt stöder A20 både innehållsdelning och ”whiteboard”, vilket kan hjälpa till att göra mötet interaktivt.

Se och synas klart och tydligt
A20 ger med Qualcomm SD845 chipsats och en kamera på 20 MP video av mycket hög kvalitet. Alla i möteslokalen kan tack vare ett synfält på så mycket som 133° och automatisk justering av ljusstyrkan ses tydligt utan att kameran behöver justeras. 

 

 

Tydligt ljud en förutsättning för ett bra videomöte
En av de absolut viktigaste sakerna för ett bra videomöte är att ljudet är tydligt i båda ändar. A20 har en 8 mikrofoners MEMS-struktur som reducerar allt brus och effekter av eko. Med hjälp av AI-teknik, inklusive Auto Framing och Speaker Tracking, fokuseras ljud och bild automatiskt på den eller de personer som talar.

Enkel användning med en flott pekskärm
Yealink A20 kan styras med den medföljande fjärrkontrollen, men den kan också levereras med en 8″ pekskärm. Med den får du samma möjligheter till kontroll som med din PC Teams-klient, t.ex. anslut, volym, innehållsdelning, ljud av/på osv. 

Se en kort demo av Yealink A20

Vill du veta mer om Yealink A20?

Fyll i detta formulär om du vill veta mer om Yealink A20 eller andra videolösningar för möteslokalen, så kontaktar vi dig.