Nyheter

Yealink MeetingBoard

Yealink MeetingBoard innehåller allt som behövs för att samarbeta digitalt från mötes- eller undervisningslokalen. En stor 65" pekskärm, 4K-videokamera, mikrofoner, högtalare och en digital whiteboard. Allt är fullständigt integrerat med Microsoft Teams-plattformen.
Skulle behovet förändras kan det enkelt uppgraderas med exempelvis fler trådlösa mikrofoner och PTZ-kamera.

 

Allt-i-ett-pekskärm

för Microsoft Teams-baserade mötesrum.

 

Yealink MeetingBoard är ett självklart val för nästan alla typer av mötesrum. Från små och medelstora möteslokaler till undervisningslokaler och konferensrum, där det också kommer att finnas möjligheter till virtuell kommunikation och samarbetsmöjligheter.

 


Yealink MeetingBoard – highlights:

 • Två storlekar: 86″ eller 65″ pekskärm
 • Inbyggd 4K-video, som enkelt kan uppgraderas till PTZ-kamera
 • 16 MEMS mikrofoner integrerade
 • 6 st inbyggda högtalare
 • Inbyggd Microsoft Whiteboard
 • Android 10 OS och en octa-core högpresterande kretsuppsättning
 • Väggfäste eller på rullstativ
 • Enkel anslutning med få kablar
 • Kan uppgraderas efter behov (extra trådlösa mikrofoner, bättre kamera, pekpanel för styrning, trådlös innehållsdelning och mycket mer.)
 • Certifierad för Microsoft Teams
 • Förväntat försäljningspris: 4 799 $

Hämta datablad: 

 

 

Virtuella möten av hög kvalitet

och intuitiv användning

Något av det absolut viktigaste för ett bra videomöte är att ljudet är tydligt och videon är av hög kvalitet, så att alla i mötesrummet syns och hörs klart och tydligt. Yealink MeetingBoard levereras som standard med videokamera, mikrofoner och högtalare av hög kvalitet.

 

Video med AI-teknologi

Med sin inbyggda 4K-kamera och kraftfulla kodnings- och avkodningsfunktioner levererar MeetingBoard en tydlig och stabil HD-bild för Teams-mötet. Med hjälp av AI-teknik, inklusive automatisk inramning och talarspårning, fokuseras ljud och bild automatiskt på den eller de personer som talar.

För de mycket stora mötesrummen kan den inbyggda kameran enkelt bytas ut mot en PTZ-kamera.

 

 

 

 

Hör och bli hörd

Ursäkta, vad sa du? Den frasen har tyvärr sagts många gånger i virtuella möten. Något av det absolut viktigaste för ett bra videomöte är att ljudet är tydligt i båda ändar. Yealink MeetingBoard har en mikrofonuppsättning med 16 MEMS som minskar eventuellt brus och efterklang. En uppsättning med sex kraftfulla högtalare – 4 full-range och 2 diskanthögtalare, som säkerställer perfekt ljud i hela mötesrummet.

För de större mötesrummen kan ytterligare trådlösa mikrofoner och högtalare anslutas.

Whiteboard för dina Teams-möten

MeetingBoard stödjer Microsoft Whiteboard.

 

Här får du bland annat möjlighet att arbeta med gemensamma dokument. Whiteboard-funktionen är idealisk för att samarbeta med andra, från kreativ brainstorming och planering till lärande och workshops.

 

 

 

 

 

 

 

Trådlös innehållsdelning

Med en WPP30 trådlös dongel (tillbehör) är det enkelt att dela innehåll. Anslut WPP30 till USB-porten så är du redo att dela innehåll – inklusive video i 4K – med andra deltagare. Det är naturligtvis också möjligt att dela innehåll via HDMI- eller USB-C-port.

Anpassa eller uppgradera MeetingBoard efter behov

Alla mötesrum är inte likadana. Det kan t.ex. vara olika storlekar, ljudförhållanden och användningsområden. MeetingBoard kan anpassas för att passa till alla typer av mötesrum. Skulle behovet förändras med tiden kan det enkelt uppgraderas löpande:

 • Standard 4K-kamera kan uppgraderas till 6x PTZ med talarspårning
 • Ytterligare externa trådlösa mikrofoner
 • MeetingBoard styrs med den medföljande fjärrkontrollen, men den kan också levereras med en 8″ pekpanel. Du har samma alternativ för styrning som på din PC Teams-klient.
 • Kan stödja BYOD-läge

Vill du veta mer eller få en demo av MeetingBoard?

Om du vill ha mer information om Yealink Meeting Board, fyll i formuläret här så kontaktar vi dig inom 24 timmar.  Du kan också beställa en demo, så att du själv kan uppleva att Yealink MeetingBoard innehåller allt som behövs när du samarbetar digitalt från mötes- eller undervisningslokalen.