Partner

Poly

Polycom + Plantronics nu tillsammans som Poly

Poly tillverkar förstklassiga video-, voice- och innehållslösningar inom Unified Communications. Fler än 400 000 organisationer runt om i världen trotsar idag avstånd genom säkra video-, röst- och innehållslösningar från Poly. Med hög kvalitet på ljud och video, innovativ produktdesign och systemintegration i toppklass kan Poly leverera en UC-lösning för alla.

Förstklassiga lösningar för kommunikation med
video, voice och innehåll

Videokonferensen är den moderna mötesplatsen. Fysiska möten är inte längre givna utan möjligheten att finnas tillgänglig även utan att vara på plats har blivit avgörande för affärsrelationer världen över. Det är inte bara tidseffektivt att använda sig av videokonferens, det är kostnadseffektivt och miljövänligt. Organisationer idag är beroende av kommunikationsverktyg som levererar ljud och bild av högsta kvalitet och som samtidigt är enkla att använda och integrera i verksamhetens existerande miljö.

Samtidigt behåller telefonin sin starka position i våra kommunikationsvanor. Det finns ett stort användningsområde för smarta skrivbordstelefoner. Hög ljudkvalitet, kalenderintegration och samspel med interna system ger telefonen en viktig funktion i det dagliga informationsflödet.

Poly har ett brett utbud av både telefoni- och videolösningar som passar allt från det småskaliga hemmakontoret till de större mötesrummen. Med en lösning från Poly får du ett högfunktionellt kommunikationsverktyg med den bästa användarupplevelsen. Produkterna från Poly integrerar med Microsoft Skype for Business och har en bred driftskompatibilitet med andra leverantörer.

SEC DATACOM har sedan många år ett tätt samarbete med Poly. Som partner kan du vara säker på att få rådgivning baserad på erfarenhet och kunskap.

Nyheter, Unified Communications
Gratis Poly RealConnect Service till Microsoft Teams
Många verksamheter har investerat i videoutrustning för konferensrum och möteslokaler som använder Skype for Business som kommunikationsplattform. Men i övergången till Microsoft Teams krävs antingen att utrustningen byts ut eller uppgraderas. Det kan vara en stor kostnad, särskilt för verksamheter med många enheter. Lösningen stavas Poly RealConnect som är en…
Nyheter, Unified Communications
Polycom + Plantronics nu tillsammans som Poly
Den 18 mars 2019 meddelade Polycom och Plantronics att de genom en sammanslagning förenats som Poly. Namnet Poly är hämtat från grekiskans ord för "fler" och symboliserar den samlade ljud- och videoexpertis som Polycom och Plantronics tillsammans för in i arbetet med att utveckla kommunikation- och kollaborationslösningar med människans upplevelse…
Nyheter, Unified Communications
Polycom Studio - USB video bar för små mötesrum
I takt med att fler företag väljer öppna kontorslandskap har de små mötesrummen blivit en allt viktigare plats. Användarna har ett behov av en avskild miljö där man kan undgå ljud och rörelse för att hålla möten ifred. Att hitta bra videolösningar är en enkel sak när det kommer till…
Nyheter, Unified Communications
Videolösningar till Polycom Trio
Exceptionell ljudkvalitet gör Polycom Trio till en av marknadens bästa konferenstelefoner. Trio kan integreras med en rad olika plattformar så som Microsoft Skype for Business, Teams, Videxio och Cisco WebEx. Dessutom finns en uppsättning av videolösningar till Trio som möjliggör toppklassig kommunikation och innehållsdelning.

Kommunicerar du klart och tydligt i onlinemöten?

Du behöver inte investera i stora och dyra rum som blivit specialdesignade för videokonferenser för att du skall kunna genomföra möten av hög kvalitet online. Uppgradera istället dina små och medelstora mötesrum med en Polycom Trio.

Den unika kombinationen av fantastiskt ljud, skarpa bilder och med funktioner för delning av skärm garanterar en bra förbindelse med klar och tydlig kommunikation. Då kan du och dina kollegor fokusera på det som är viktigt – ett bra och givande möte!

Kontakt

 

Har du frågor eller vill inleda en dialog omkring möjligheterna med Poly är du välkommen att kontakta oss. Vi är redo att besvara produktfrågor, ge pris- och leveransinformation eller att sätta upp ett möte med dig om hur vi kan hjälpa till.

Telefon:       +46 8 1244 10 50
E-mail:         sales@secdatacom.se

VÅRA MEDARBETARE