Partner

Poly

Video-, voice- och innehållslösningar

Klar kommunikation med video-, voice- och innehållslösningar

Kommunikation är en viktig del i alla människors liv, såväl privat som professionellt. Det är genom kommunikation vi skapar relationer, bildar uppfattningar om vår omvärld och tar både små och stora beslut. Det gäller oavsett om vi kommunicerar ansikte mot ansikte eller sitter var och en för sig i ett telefon- eller videomöte.

Kommunikation är både det vi säger och det vi gör. Därför kan en svajig uppkoppling, hackig bild eller dåligt ljud skapa missförstånd och avbrott som gör att vi missar viktig information, vilket kan få stora konsekvenser. Men så behöver det inte vara!

Polycom har lösningar inom video-, voice och innehållsdelning som ger de bästa förutsättningarna för stabila och enkla virtuella möten. Det är det vi menar med klar kommunikation.

SEC DATACOM har under många år haft ett tätt samarbete med Polycom. Därför kan du som partner vara säker på att få rådgivning från oss som bygger på kunskap och erfarenhet. Vi stödjer återförsäljare och verksamheter i hela Norden med pre-sales och support genom hela säljprocessen.

Nyheter, Unified Communications
Senaste tillskottet från Poly: Studio X30 och Studio X50!
Poly har lanserat två kompakta och elegant utformade Video Bars i Studio X-serien. Upplev enkelhet utöver det vanliga med smidig uppkoppling oavsett vilken mötesplattform som används. Studio X30 och X50 är utformade för mindre möteslokaler men levererar imponerande ljudkvalitet, avancerade kamerafunktioner och trådlös innehållsdelning. Dessutom är Studio X-serien utrustad med…
Nyheter, Unified Communications
Polycom + Plantronics nu tillsammans som Poly
Den 18 mars 2019 meddelade Polycom och Plantronics att de genom en sammanslagning förenats som Poly. Namnet Poly är hämtat från grekiskans ord för "fler" och symboliserar den samlade ljud- och videoexpertis som Polycom och Plantronics tillsammans för in i arbetet med att utveckla kommunikation- och kollaborationslösningar med människans upplevelse…
Nyheter, Unified Communications
Polycom Studio - USB video bar för små mötesrum
I takt med att fler företag väljer öppna kontorslandskap har de små mötesrummen blivit en allt viktigare plats. Användarna har ett behov av en avskild miljö där man kan undgå ljud och rörelse för att hålla möten ifred. Att hitta bra videolösningar är en enkel sak när det kommer till…
Nyheter, Unified Communications
Videolösningar till Polycom Trio
Exceptionell ljudkvalitet gör Polycom Trio till en av marknadens bästa konferenstelefoner. Trio kan integreras med en rad olika plattformar så som Microsoft Skype for Business, Teams, Videxio och Cisco WebEx. Dessutom finns en uppsättning av videolösningar till Trio som möjliggör toppklassig kommunikation och innehållsdelning.

Kommunicerar du klart och tydligt i onlinemöten?

Du behöver inte investera i stora och dyra rum som blivit specialdesignade för videokonferenser för att du skall kunna genomföra möten av hög kvalitet online. Uppgradera istället dina små och medelstora mötesrum med en Polycom Trio.

Den unika kombinationen av fantastiskt ljud, skarpa bilder och med funktioner för delning av skärm garanterar en bra förbindelse med klar och tydlig kommunikation. Då kan du och dina kollegor fokusera på det som är viktigt – ett bra och givande möte!

Produktområden

Unified communications, Videoconferencing, Telephony, Headsets, Soundscaping, Open offices

Kontakt

Har du frågor eller vill inleda en dialog omkring möjligheterna med Poly är du välkommen att kontakta oss. Vi är redo att besvara produktfrågor, ge pris- och leveransinformation och bokar gärna ett möte med dig om hur vi kan hjälpa till.

Telefon:       +46 8 1244 10 50
E-mail:         sales@secdatacom.se

VÅRA MEDARBETARE