Nyheter, Unified Communications

Virtuella möten på ett smart och säkert sätt.

Med denna nya USB-videobar från Yealink får du tillgång till en rad funktioner som du vanligtvis bara finner i betydligt dyrare videolösningar. Utöver enastående ljud- och bildkvalitet är UVC40 otroligt enkel att använda och är därför det givna valet för virtuella möten i små möteslokaler.

Smart USB videobar med AI-teknologi.

Yealink UVC40

Virtuella möten med AI-teknologi Med hjälp av AI-teknologi som Auto Framing och Speaker Tracking blir både ljud- och bildupplevelsen i det virtuella mötet betydligt mer verklighetstrogen.  20MP kamera med bred bildvinkel Den inbyggda kameran är utrustad med en 20MP SONY 1″ CMOS i UHD 4K-kvalitet. Med 133° bred bildvinkel syns alla deltagare i mötet utan att kameran behöver justeras. Även i mörka möteslokaler med dålig ljussättning, eller i utrymmen med starkt bakgrundsljus, justeras ljusstyrkan automatiskt för att ge en klar och tydlig bild. Elektrisk Lens Cap Kameran på UVC40 har en elektrisk Lens Cap som automatiskt öppnas när videomötet startar och sluter sig igen när enheten inte längre används. Det är måhända en liten detalj i sammanhanget men ändå en feature som har betydelse, om man vill vara säker på att inte vara iakttagen när man inte använder utrustningen.

Enkel att använda med olika videokommunikationsplattformar UVC40 fungerar med alla populära UC-plattformar (t.ex. Teams, Zoom, WebEx, BlueJeans etc.). Med enkel plug-and-play till din dator via USB är du snabbt igång med mötet.  

Fler certifierade lösningar för Microsoft Teams och Zoom Rooms

Yealink har en komplett serie av video- och voice-lösningar som alla är certifierade för Microsoft Teams. Utöver det har Yealink ett brett sortiment av lösningar för Zoom Rooms.

Vill du veta mer?

Vill du ha ytterligare information omkring Yealink UVC40 eller andra lösningar för Microsoft Teams? Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort, eller hör av dig direkt på:

Telefon: +46 8 1244 10 50
E-mailsales@secdatacom.se