Partner

Yealink

Stärker virtuell kommunikation

Yealink har under många år hört till de största tillverkarna av IP-telefoner, men specialiserar sig idag på att skapa utmärkta lösningar för videokonferenser, röstkommunikation och samarbete. Den höga kvaliteten, den innovativa tekniken och användarvänliga designen skapar de bästa förutsättningarna för virtuell kommunikation.

Certifierade lösningar för Teams och Zoom

Yealink startade sin verksamhet år 2001 med att producera traditionella lösningar med bordsapparater för telefoni och blev snabbt en av de största tillverkarna av IP-telefoner. Under 2015 utvecklade Yealink sin första Microsoft Lync-certifierade bordstelefon, och företaget har därefter följt Microsofts utveckling från Skype for Business till Microsoft Teams.

Idag har Yealink ett fullständigt sortiment av lösningar för video och röst, samtliga certifierade för Microsoft Teams. Dessutom har Yealink ett brett utbud av lösningar för Zoom Rooms.

Vi hjälper dig att skapa bra förutsättningar för virtuell kommunikation med lösningar från Yealink. Som återförsäljare till SEC DATACOM får du inte bara rätt priser och riktiga produkter, du får också en handfull starka specialister som kan stödja dig och ditt företag. Om du har några frågor eller behöver mer information om Yealinks lösningar och produkter står vi redo att hjälpa dig.

Lösningar för röst och video
Röstlösningar – Microsoft Teams och SfB

Som den första tillverkaren med ett helt sortiment av Teams-certifierade telefoner för alla behov är Yealink det naturliga valet av leverantör när det gäller att använda Teams som ett telefonsystem. Oavsett om det handlar om stora mötesrum som skall använda en konferenstelefon eller om det är en högtalartelefon med USB för arbete hemma så har Yealink rätt produkt för att tillgodose behovet.

Videolösningar – Microsoft Teams

Med lösningar för allt från hemmakontoret, små fokusrum och möteskrypin till flerkamerasystem för hörsalar och klassrum kan Yealink täcka alla behov för en fullständig upplevelse av ett Teams videomöte. Yealink Device Management-plattformen säkerställer samtidigt att man alltid har en överblick över statusen på alla företagets mötesrum med Teams Room Systems.

Videolösningar - Zoom Rooms

Genom att förlägga lösningar för mötesrum till Zoom undviker man för alltid att ha sitt Zoom-möte vid skrivbordet där distraktioner kan förstöra mötet. Samtidigt ger en mötesrumslösning också möjlighet att samlas för ett Zoom-möte i ett mötesrum och därmed få större dynamik i mötet.

Yealink Device Management-plattform

Yealink Device Management-plattformen säkerställer samtidigt att man alltid har en överblick över statusen för alla företagets mötesrum med Teams Room System eller Zoom Rooms. Lösningen är tillgänglig både molnbaserat eller som ”on premise”.  

Röstlösningar – Microsoft Teams och SfB

T55A: Den perfekta telefonen för gemensamma utrymmen och andra platser där det finns ett behov av att snabbt kunna ta emot och genomföra ett telefonsamtal. Med HD Voice och Yealink Noise Proof Technology kan du vara helt säker på att ljudkvaliteten är på topp och att yttre buller inte stör konversationen.

 • 4,3” touchskärm (480 x 272)
 • HD voice
 • Noise Proof Technology
 • 1xUSB-port till Bluetooth eller Wi-Fi
 • PoE strömförsörjning
 • 2-port gigabig Ethernet Switch
 • Kan väggmonteras
 • Android baserad

Läs mer   T56A: Telefonen för kunskapsarbetaren i behov av enkel och snabb åtkomst till kontakter och kalender. Stor 7 tums touchskärm med full tillgång till alla funktioner i Teams-klienten gör det mycket enkelt och intuitivt att använda den här telefonen. Kan användas med alla kända tillverkare av headset via USB-anslutning eller Bluetooth.

 • 7” touchskärm (1024 x 600)
 • HD voice
 • Noise Proof Technology
 • 1xUSB-port till headset, Bluetooth eller Wi-Fi
 • PoE strömförsörjning
 • 2-port gigabit ethernet switch
 • Android baserad

Läs mer T58A: Toppmodellen för alla skrivbordstelefoner till Microsoft Teams. Stor 7 tums touchskärm som är justerbar så att man alltid kan vara säker på att Teams-klienten alltid är klar och tydlig oavsett ljusförhållandena. Snabb och enkel åtkomst till kalender och kontakter i Teams-klienten med möjlighet att ansluta headset via USB eller Bluetooth.

 • 7” touchskärm (1024 x 600)
 • HD voice
 • Noise Proof Technology
 • Inbyggd Bluetooth och 2,4Ghz/5Ghz Wi-fi
 • 2xUSB-port till headset
 • PoE strömförsörjning
 • 2x gigabit ethernet switch
 • Android baserad

Läs mer   CP960: Konferenstelefonen för alla mötesrum. Med tre inbyggda mikrofoner säkerställs 360 graders ljudupptagning så att alla runt bordet hörs på ett avstånd av upp till 6 m. Om det finns ett behov av att täcka ett större område kan man komplettera med två trådlösa mikrofoner och på det viset kunna täcka mycket större möteslokaler utan att behöva brottas med kablar på mötesbordet. Pekskärmen ger snabbt tillgång till kontakter och med ett enda tryck på skärmen kan man starta det Teamsmöte man skall delta i. Yealink Noise Proof Technology förhindrar också att irriterande ljud från kaffekoppar och tangentbord stör mötet.

 • 7” touchskærm (720 x 1280)
 • HD voice
 • Noise Proof Technology
 • 360-grader mikrofondækning med 6m rækkevidde.
 • Trådløse eksterne mikrofoner (tilbehør)
 • PoE-forsynet
 • 1x gigabit ethernet port
 • Android based

Läs mer   CP900: Liten Teams-certifierad högtalartelefon med stort ljud! USB- och Blutetooth-anslutning gör den väldigt allsidig. 6 inbyggda mikrofoner ger 360 graders täckning, så alla runt bordet hörs på ett avstånd av upp till 2m. Inbyggt batteri med 12 timmars taltid gör att den också är idealisk när man på språng och vill använda den med sin smartphone. Levereras inklusive transportväska med dragkedja. Kan fås både med och utan medföljande USB-A Bluetooth-adapter. Läs mer   CP700: Högt bruksvärde till konkurrenskraftigt pris. Med denna kompakta högtalartelefon ligger fokus på bra ljud för användaren. Anslutning med USB och Bluetooth gör att den kan användas med praktiskt taget alla typer av enheter. Oavsett om det handlar om att delta i webbseminarier på datorn eller musik när man har landat på sitt hotellrum så blir CP900 en trofast följeslagare. Inbyggt batteri för 9 timmars användning och 1,5 m USB-kabel för laddning. Levereras tillsammans med transportfodral och kan fås både med och utan USB-A Bluetooth-adapter.

 • 360-grader mikrofon med 1,5m räckvidd
 • 9-timmars taltid
 • Noise suppression
 • USB & Bluetooth
 • Medföljande transport etui

 

Videolösningar – Microsoft Teams

Med Teams Room Systems tar man med sig hela Teamsupplevelsen in i mötesrum av alla storlekar. Fullständig kalenderintegration, en knapptryckning för att ansluta sig, kontakter och närhetskoppling gör Teams Room Systems till de mest intuitiva och lättanvända lösningarna för mötesrum.

Videolösningar - Zoom Rooms

Zoom Room till möteskrypin: För de små fokusrummen och möteskrypinnen är denna lösning idealisk. 4K-kamera med 120-graders lins och autoframing säkerställer att det alltid är fokus på mötesdeltagarna. Zoom Room för 4–8 personer. Mikrofon, högtalare och styrning av mötet sköts på en CP960 konferenstelefon med 360 graders mikrofontäckning på ett avstånd av upp till 6 m. Datorn som driver systemet är en Intel NUC Min-PC som kan monteras bakom mötesrumsskärmen med det medföljande väggfästet – eller där det passar in i installationen. På det viset undviker man onödigt många kablar på mötesbordet och undviker även brus från datorn. Läs mer   Zoom Room för 6–8 personer: För de medelstora mötesrummen för 6–8 personer är detta den perfekta lösningen. Panorerande/tiltande/zoomande kamera med 5x optisk zoom låter användarna själva styra vad som skall vara i fokus. Mikrofon, högtalare och styrning av mötet sköts på en CP960 konferenstelefon med 360 graders mikrofontäckning på ett avstånd av upp till 6 m. Datorn som driver systemet är en Intel NUC Min-PC som kan monteras bakom mötesrumsskärmen med det medföljande väggfästet – eller där det passar in i installationen. På det viset undviker man onödigt många kablar på mötesbordet och undviker även brus från datorn. Läs mer   Zoom Room för 8–12 personer: För de stora mötesrummen för 8–12 personer är denna konstruktion den perfekta lösningen. Panorerande/tiltande/zoomande kamera med 12x optisk zoom låter användarna själva styra vad som skall vara i fokus, oavsett var i lokalen det är. Mikrofon, högtalare och styrning av mötet sköts på en CP960 konferenstelefon med 360 graders mikrofontäckning på ett avstånd av upp till 6 m. Två trådlösa mikrofoner medföljer för att ge en så omfattande mikrofontäckning att alla runt bordet kan höras. Datorn som driver systemet är en Intel NUC Min-PC som kan monteras bakom mötesrumsskärmen med det medföljande väggfästet – eller där det passar in i installationen. På det viset undviker man onödigt många kablar på mötesbordet och undviker även brus från datorn. Läs mer Zoom Room för 12–16 personer: För de riktigt stora mötesrummen med plats för 12–16 personer är denna konstruktion den perfekta lösningen. Panorerande/tiltande/zoomande kamera med 12x optisk zoom låter användarna själva styra vad som skall vara i fokus, oavsett var i lokalen det är. Mötet styrs på en 8 tums pekskärm och optimal mikrofontäckning fås med 3 eller 4 trådanslutna mikrofoner, var och en med en räckvidd på 6 m. Datorn som driver systemet är en Intel NUC Min-PC som kan monteras bakom mötesrumsskärmen med det medföljande väggfästet – eller där det passar in i installationen. På det viset undviker man onödigt många kablar på mötesbordet och undviker även brus från datorn. En ljudplanka ingår också om det inte finns något högtalarsystem i rummet. Läs mer

Yealink Device Management-plattform

Klicka på länken nedan för att se databladet för Yealink Device Management-plattformen. Som Yealink-partner kan du få en gratis testversion.

Nyheter

Yealink Business headsets

En serie professionella headset för kontoret,
hemarbetsplatsen och call center.

Beställ Yealink i vår eShop!

Logga in på vår eShop för att se priser, lagerstatus och specifikationer för Yealinks många spännande produkter och lösningar.

Nyheter, Unified Communications
Virtuella möten på ett smart och säkert sätt.
Med denna nya USB-videobar från Yealink får du tillgång till en rad funktioner som du vanligtvis bara finner i betydligt dyrare videolösningar. Utöver enastående ljud- och bildkvalitet är UVC40 otroligt enkel att använda och är därför det givna valet för virtuella möten i små möteslokaler.
Nyheter, Unified Communications
Professionell webbkamera med smarta funktioner
Yealink UVC20 är ett givet val om du letar efter en webbkamera till ett attraktivt pris, men som samtidigt har bra specifikationer och smarta funktioner.
Nyheter, Unified Communications
Videobar för Microsoft Teams-baserade möteslokaler
Med Yealink A20 får du en ”allt i ett”-videobar för Microsoft Teams videomöten – en given lösning för mindre möteslokaler.
Nyheter, Unified Communications
Rumslösning för Microsoft Teams
Yealink MVC400 är speciellt framtagen för Microsoft Teams Rooms System och har därför ett igenkännligt och intuitivt gränssnitt som styrs via en 8" touch-skärm. MVC400 är den idealiska lösningen för mötesrum med plats för 6-8 personer.

Produktområden

Video Conferencing Solutions, VoIP communication terminals, SIP phones, Desktop IP phones, DECT phone, Conference Phone, Video Phones, Business Headsets

Kontakt

Har du frågor eller vill inleda en dialog omkring möjligheterna med Yealink är du välkommen att kontakta oss. Vi är redo att besvara produktfrågor, ge pris- och leveransinformation och bokar gärna ett möte med dig om hur vi kan hjälpa till.

Telefon:       +46 8 1244 10 50
E-mail:         sales@secdatacom.se

VÅRA MEDARBETARE