Partner

Barracuda Networks

Heltäckande skydd för IT-miljöer

Barracuda förenklar IT-säkerhet och dataskydd

Barracuda gör det säkrare att använda IT genom att erbjuda branschledande och kostnadseffektiva IT-lösningar inom nätverks- och applikationssäkerhet, e-postskydd, informationssäkerhet och arkivering – allt med egen kundsupport.

Barracudas innovativa säkerhets- och dataskyddslösningar stödjer hårdvarubaserade, virtuella och molnbaserade IT-miljöer. Det gör det enkelt för organisationer av alla storlekar att införa och arbeta med en övergripande säkerhetsstrategi som täcker alla aspekter av deras nätverk, applikationer och e-post.

Bland de över 200 000 företag och organisationer som använder Barracudas lösningar finns Boeing, BT, Microsoft, IKEA, MIT, FN, Volvo och SAS samt små och medelstora företag i över 100 länder. 

På SEC DATACOM är vi stolta över vårt mångåriga nordiska samarbete med Barracuda. Vår samlade erfarenhet och djupa produktkunskap gör att vi kan erbjuda stöd som gör skillnad genom hela säljprocessen, ta kontakt med oss så hjälper vi dig vidare!

IT Security, Nätverk
Bättre konnektivitet och lägre kostnad med säker SD-WAN
När allt fler applikationer och tjänster flyttas till molnet upplever många verksamheter att ett traditionellt WAN inte är designat för den moderna dynamiska uppkopplade verkligheten. En SD-WAN-lösning (Software-Defined networking - Wide Area Network) innebär fördelar som bättre nätverkssäkerhet, konnektivitet, flexibilitet och kostnadseffektivitet. Barracuda CloudGen Firewall erbjuder komplett SD-WAN-funktionalitet kombinerat med…
IT Security, Nyheter
Barracuda optimerar säkerheten och användarupplevelsen i O365 med Microsoft Virtual WAN
Barracuda stärker nu sitt erbjudande inom SD-WAN-teknologi och molnsäkerhet med förbättrad funktionalitet i CloudGen Firewall för anslutning till Office 365 och Microsoft Azure Cloud. Den nya integrationen ger användare av CloudGen Firewall möjligheten att skapa lokala breakout-policys som förbättrar användarupplevelsen, stärker säkerheten och reducerar driftkostnaderna. Läs mer nedan.
IT Security, Nyheter
Barracuda introducerar automatiserad incidenthantering för Total Email Protection
När skadliga emailattacker lyckas genomtränga traditionella säkerhetslager och landar i användarnas inkorgar krävs snabba åtgärder. Det gäller att minimera den skada som attacken riskerar att orsaka, samtidigt som spridningen måste stoppas. Att svara på attacker manuellt är både tidskrävande och ineffektivt. Därför introducerar Barracuda nu Forensics and Incident Response för…
IT Security, Nyheter
Stoppa Spear Phishing med Barracuda Sentinel
Har du funderat över om du är för öppen på sociala medier? Eller kanske känner du någon som ofta publicerar ingående information om sig själv och sina intressen på nätet? Spear Phishing utgör ett stort hot mot dagens organisationer och bygger på lömska personifierade och riktade angrepp där cyberkriminella utnyttjar…

Produktområden

Security, Data Protection, Backup, Application Security, Cloud Generation Firewalls, Email Encryption, Cloud Security, Public Cloud, Anti-Phishing, Office 365, Email Security, SD-WAN

Kontakt

Har du frågor eller vill inleda en dialog omkring möjligheterna med Barracuda är du välkommen att kontakta oss. Vi är redo att besvara produktfrågor, ge pris- och leveransinformation och bokar gärna ett möte med dig om hur vi kan hjälpa till.

Telefon:       +46 8 1244 10 50
E-mail:         sales@secdatacom.se

VÅRA MEDARBETARE