Partner

Barracuda Networks

Heltäckande skydd för IT-miljöer

The Barracuda Networks Difference

 

Barracuda Networks erbjuder industriledande och kostnadseffektiva säkerhetslösningar för nätverk, applikationer och email samt backup och arkivering. Den prisbelönta portfolion av säkerhet- och dataskyddslösningar stödjer både hårdvarubaserade, virtuella och molnbaserade IT-miljöer.

Barracudas lösningar gör det enkelt för organisationer av alla storlekar att implementera en säkerhetsstrategi som hanterar alla delar av nätverket, samtidigt som man underlättar övergången från on-premise till hybrid och slutligen en 100% molnbaserad infrastruktur.

 

Över 150.000 verksamheter globalt använder Barracudas lösningar inom varierande branscher. Från verksamheter som förvaltar kritisk infrastruktur, till dagligvaruhandeln och organisationer inom exempelvis vården som behandlar känsliga persondata under GDPR.

Vill du veta mer om Barracuda? Tveka inte att kontakta oss.

IT Security, Nyheter
Tre åtgärder för effektivare incidenthantering
Ineffektiv incidenthantering vid emailattacker är inte bara tidskrävande och kostsamt utan innebär också att hot som kunde ha stoppats i tid blir till slumrande säkerhetsrisker. Det visar resultat från Barracuda som har analyserat hot som tar sig förbi traditionella email gateways och undersökt hur lång tid det tar för organisationer…
IT Security, Nyheter
Barracuda optimerar säkerheten och användarupplevelsen i O365 med Microsoft Virtual WAN
Barracuda stärker nu sitt erbjudande inom SD-WAN-teknologi och molnsäkerhet med förbättrad funktionalitet i CloudGen Firewall för anslutning till Office 365 och Microsoft Azure Cloud. Den nya integrationen ger användare av CloudGen Firewall möjligheten att skapa lokala breakout-policys som förbättrar användarupplevelsen, stärker säkerheten och reducerar driftkostnaderna. Läs mer nedan.
IT Security, Nyheter
Barracuda introducerar automatiserad incidenthantering för Total Email Protection
När skadliga emailattacker lyckas genomtränga traditionella säkerhetslager och landar i användarnas inkorgar krävs snabba åtgärder. Det gäller att minimera den skada som attacken riskerar att orsaka, samtidigt som spridningen måste stoppas. Att svara på attacker manuellt är både tidskrävande och ineffektivt. Därför introducerar Barracuda nu Forensics and Incident Response för…
IT Security, Nyheter
Stoppa Spear Phishing med Barracuda Sentinel
Har du funderat över om du är för öppen på sociala medier? Eller kanske känner du någon som ofta publicerar ingående information om sig själv och sina intressen på nätet? Spear Phishing utgör ett stort hot mot dagens organisationer och bygger på lömska personifierade och riktade angrepp där cyberkriminella utnyttjar…

Bli Barracuda MSP - det lönar sig

Det ska vara enkelt att vara MSP. Därför erbjuder Barracuda en behovsstyrd plattform där ni som partner kan bygga ett starkt lösningserbjudande med branschens ledande teknologier för säkerhet och dataskydd. Flexibla implementeringsmöjligheter ger er full kontroll över vad just ni vill erbjuda era kunder – och hur.

Det gör Barracudas MSP-erbjudande fördelaktigt för både er som partner och för era kunder. Med centraliserad kontroll, förutsägbara utgifter och frihet att växa får ni en värdefull roll i era kunders väg mot en kraftfull IT-säkerhetsstrategi.

Kontakt

 

Har du frågor eller vill inleda en dialog omkring möjligheterna med Barracuda är du välkommen att kontakta oss. Vi är redo att besvara produktfrågor, ge pris- och leveransinformation eller att sätta upp ett möte med dig om hur vi kan hjälpa till.

Telefon:       +46 8 1244 10 50
E-mail:         sales@secdatacom.se

VÅRA MEDARBETARE