Partner

Ruckus Networks

Oslagbart WiFi

Bygg trådlösa nätverk i toppklass med unik teknik. Ruckus levererar starkare signal, större täckning och stabilare performance än andra teknologier. Hur? Med innovativ antennteknologi och bra management höjer Ruckus standarden och sänker kostnaden på samma gång.

Stronger, better, faster med Ruckus Networks

Ruckus Networks har utan tvekan marknadens mest innovativa antennteknologi. Medan andra tillverkare använder rundstrålande antenner har Ruckus satsat på att utveckla en aktiv antenntekno-logi som gör det möjligt att använda accesspunkternas interna antennpaneler till att riktingsbestämma signalerna mot enskilda klienter. Det ger en helt annan täckning än vad traditionella accesspunkter kan leverera.

Ruckus kombinerar en överlägsen antennteknologi med avancerad Quality of Service och MIMO. Det ger inte bara möjlighet att rikta signaler dit de önskas, utan också att undvika signaler där de inte behövs. I praktiken ger det en betydligt renare radiomiljö med färre accesspunkter och minskad interferens.

Ruckus accesspunkter kan användas autonomt (Unleashed) eller styras via controller. Ruckus utmärker sig som en av marknadens enklaste lösningar för administration och övervakning. Verktyg för att analysera kapacitet, performance, interferens- och spektrums-analys är samlat i lättanvända grafiska moduler tillgängliga via ett webbinterface.

Ruckus Networks är inte bara en god utan också förnuftig investering. Controllers och inomhusaccesspunkter levereras med livstidsgaranti. På utomhusprodukter ges ett års garanti.

Nätverk, Nyheter
Nyhet: Ruckus Analytics
Ruckus Analytics är en molntjänst för intelligent övervakning av nätverket och SLA-nivåer. Driven av maskininlärning och artificiell intelligens ger Ruckus Analytics IT-avdelningen möjlighet att få en omfattande insyn i nätverksdriften. Tjänsten underlättar felsökning och hjälper IT att svara upp mot verksamhetens SLA:er. Dessutom ingår kraftfulla verktyg för Incident Analytics, Network…
Nätverk, Nyheter
Du vet väl att du kan managera Ruckus switchar i din Virtual SmartZone?
7 april 2020. För dig som erbjuder Ruckus WiFi som en tjänst till dina kunder, vet du om att du nu också kan managera Ruckus switchar i din Virtual SmartZone? På så vis kan du erbjuda nätverk som tjänst med enkel drift av såväl accesspunkter som switchar och kunden slipper…
Nätverk, Nyheter
Nya satsningar på Ruckus hos oss på SEC DATACOM
30 mars 2020. En av våra främsta uppgifter som distributör är att göra det så enkelt och attraktivt som möjligt för våra återförsäljare att marknadsföra och sälja lösningar från dem leverantörer vi representerar. Därför har vi under första kvartalet 2020 tagit vårt erbjudande ett steg längre med strategiska satsningar som…
Nätverk, Nyheter
Ruckus Unleashed - oslagbart WiFi för små och medelstora företag
WiFi i toppklass ska inte vara förbehållet stora företag. Oavsett om dina kunder saknar IT-avdelning eller har begränsad budget kräver både medarbetare och användare pålitlig trådlös uppkoppling.

Ruckus är nu en del av CommScope

Kanske har du hört att Ruckus och ARRIS har blivit en del av CommScope?

För dig som partner innebär det inga större förändringar. Ruckus är fortfarande ett eget varumärke under CommScope – nu med en ännu större och starkare organisation bakom sig.

SEC DATACOM fortsätter att distribuera Ruckus produkter i hela Norden precis som tidigare.

Produktområden

Wi-Fi, Network, Smart Wi-Fi, Wireless, Software, WiFi-cellular integration, Cloud Wi-Fi, Switching

Kontakt

Har du frågor eller vill inleda en dialog omkring möjligheterna med Ruckus är du välkommen att kontakta oss. Vi är redo att besvara produktfrågor, ge pris- och leveransinformation och bokar gärna ett möte med dig om hur vi kan hjälpa till.

Telefon:       +46 8 1244 10 50
E-mail:         sales@secdatacom.se

VÅRA MEDARBETARE