IoT, IT Security, Nätverk, Nyheter

Nya leverantörer i vår portfölj

Vi arbetar hela tiden aktivt för att hålla vår produktportfölj attraktiv och uppdaterad med de senaste teknologierna inom bland annat IT-säkerhet, nätverk, IT-management och IoT. Nu har vi adderat tre starka leverantörer till vårt utbud vars teknologier gör skillnad för kunder världen över. Läs mer om Opengear, Armis och GoBright nedan.

Opengear

Säker Remote Management av kritisk nätverksinfrastruktur

Opengear hjälper IT-avdelningar att administrera, övervaka och hantera nätverksinfrastruktur på distans, även då det primära nätverket är nere eller produktionsnätverket är för överbelastat för att svara. Deras Network Resilience Platform ger IT säker åtkomst till nätverksförsörjning, konfigurering och felsökning av kritisk infrastruktur utan att behöva vara på plats fysiskt. Det minskar downtime, skyddar SLA-nivåerna och sparar resurser.

 

 

Armis knowledge database

Armis

Skydd för omanagerade enheter och
IoT-devices

Några av de största företagen i världen sätter sin tillit till Armis realtidsskydd för att säkra såväl managerade som omanagerade enheter och IoT-devices där det inte är möjligt att installera en agent. Det kan exempelvis vara traditionella enheter som bärbara datorer och smartphones men även nyare intelligenta enheter så som smart-TV, webb- och övervakningskameror, skrivare, VVS-system, industriella styrsystem, PLC:er, medicinteknisk utrustning och mycket mer.

GoBright

Meet | Visit | Work
Allt fler verksamheter anpassar sig till nya former av flexibelt arbete och det ställer nya krav på de traditionella kontorsmiljöerna. GoBright har tre smarta koncept som underlättar för verksamheter att implementera och lyckas med moderna och flexibla arbetsformer: “Meet”, “Visit” och “Work”. Med de lösningar som GoBright levererar får verksamheter möjlighet att utveckla nya och mer effektiva sätt att arbeta på.

 

Se alla leverantörer i vår produktportfölj

Vi representerar en rad marknadsledande IT-leverantörer inom våra primära verksamhetsområden: IT-säkerhet, nätverk, server/lagring och Unified Communications. Dessutom erbjuder vi produkter för M2M (Machine to machine) samt lösningar inom IT-management och IoT.

Vill du veta mer?

Har du frågor eller vill inleda en dialog omkring möjligheterna med våra leverantörer är du välkommen att kontakta oss. Vi är redo att besvara produktfrågor, ge pris- och leveransinformation och bokar gärna ett möte med dig om hur vi kan hjälpa till.

Telefon:       +46 8 1244 10 50
E-mail:         sales@secdatacom.se

VÅRA MEDARBETARE