Partner

Check Point Software Technologies

Världsledande inom IT-säkerhet

Kompromisslöst förebyggande skydd mot cyberhot

Check Point Software Technologies är världsledande inom IT-säkerhet och erbjuder kompromisslöst skydd mot såväl kända som okända hot, minskad komplexitet och en sänkt ägarkostnad för kunder världen över. Check Point var pionjärer i säkerhetsbranschen med FireWall-1 och den patenterade tekniken för Stateful Inspection. Idag fortsätter de att utveckla nya innovationer baserade på sin Software Blade-arkitektur och förser kunder globalt med flexibla och enkla lösningar som kan anpassas efter organisationens behov.

SEC DATACOM och våra medarbetare har länge haft ett tätt samarbete med Check Point. Därför kan du som partner känna dig trygg med att få kompetent rådgivning baserad på kunskap och erfarenhet.

IT Security, Nyheter
Check Point firar 20 år som Leader i Gartner Network Firewall MQ
För tjugonde gången har Gartner utnämnt Check Point till en av de ledande tillverkarna inom segmentet Network Firewall. Läs mer om Check Points utmärkelser och ta del av hela Gartners rapport nedan.
IT Security, Nyheter
Check Point online training nu tillgängligt via PartnerMap
På efterfrågan öppnade Check Point nyligen upp en portal för online training på PartnerMap. I portalen kan ni som partner finna intressanta och lärorika utbildningar riktade till både försäljningsansvariga och tekniker. Just nu finns sessioner tillgängliga för allt från grundläggande säljcertifiering till utbildningsprogram som HackingPoint och certifieringar för SandBlast.
IT Security, Nyheter
Check Point Engage - nytt innovativt partnerprogram
Juni, 2019. Check Point lanserar nu ett innovativt partnerprogram som värdesätter det kundengagemang ni som återförsäljare skapar på ett helt nytt sätt. Navet i det nya programmet är Check Point Engage – en applikation där partners belönas för aktiviteter som utvecklar och driver kundrelationer framåt. Mer fokus på engagemang än…

Är du redo att ta din support till nästa nivå?

Check Points supportnivå PRO erbjuder ett ännu mer precist och alert verktyg för säkerhetsadministratörer. Med hjälp av mänsklig säkerhetsexpertis och maskinintelligens monitorerar Check Point PRO din miljö och hjälper dig att identifiera svagheter innan incidenter sker.

Produkter & lösningar
IT Security, Nyheter
Säkerhet i det digitala klassrummet
Den digitala tidsåldern har inneburit stora förändringar för hur vi lever, arbetar och lär oss. Undervisning idag har stöd av flera digitala tekniker som webbportaler, appar, spel och onlineverktyg. Fördelen är att barn och unga kan ta till sig kunskap på helt nya sätt. Samtidigt innebär det digitala klassrummet också…
IT Security, Nyheter
Samlat skydd mot cyberattacker med Check Point Infinity
Check Point Infinity är den enda helt konsoliderade säkerhetslösningen som skyddar nätverk, endpoints, molntjänster och mobila enheter från femte generationens cyberattacker. Den enkla arkitekturen är designad för att minska komplexiteten i säkerhetsarbetet för dagens massuppkopplade verksamheter och göra det enkelt att upprätthålla en ambitiös säkerhetsstrategi även med små resurser.
IT Security, Nyheter
Säkerhet i publika molnmiljöer med CloudGuard Dome9
Många organisationer väljer att flytta datalagring och verksamhetskritiska resurser till publika molntjänster. Trots att de stora tjänsteleverantörerna erbjuder verktyg för att hjälpa kunderna att säkra sina tillgångar kan det vara en utmaning att använda dem rätt. Många upplever kontrollförlust och osäkerhet i hur man ska ansvara för säkerheten, en fråga…

Produktområden

Cyber Security (mobile, cloud, network), Next Generation Firewall (NGFW), Intrusion Prevention (IPS), Data Loss Prevention (DLP), SSL VPN, Advanced Threat Prevention, Cyber Threat Detection, Endpoint Security & Protection

Kontakt

Har du frågor eller vill inleda en dialog omkring möjligheterna med Check Point är du välkommen att kontakta oss. Vi är redo att besvara produktfrågor, ge pris- och leveransinformation och bokar gärna ett möte med dig om hur vi kan hjälpa till.

Telefon:       +46 8 1244 10 50
E-mail:         sales@secdatacom.se

VÅRA MEDARBETARE